Kinderdagverblijf Den Dungen: “De Teigetjes”

Kinderdagverblijf De Teigetjes! Is een plek waar je je als kind graag zou willen ontwikkelen. Door het kleine vaste team van enthousiaste pedagogisch medewerksters en onze gezellige huiselijke sfeer voelt u zich meteen op uw gemak. Ons kinderdagverblijf is een verlengstuk van de thuissituatie met extra mogelijkheden als andere kinderen en extra speel en leer materialen.

Elke dag is weer een feestje om stap voor stap te ontdekken!

Wij stimuleren de algehele ontwikkeling; niet alleen op sociaal gebied leren de kinderen veel , maar ook op emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied worden de kinderen uitgedaagd.

Kinderdagverblijf de Teigetjes! draagt bij aan een stukje zelfstandigheid. De kinderen vinden het leuk om weer naar hun vriendjes te kunnen gaan. Het is goed  dat je kind in een veilige omgeving leert om te gaan met het feit dat jij weggaat en er op leert vertrouwen dat je terug komt.

Wij zorgen voor een goede voorbereiding op school. Wij werken met VVE ( Vroeg en Voorschoolse Educatie). Hierdoor worden eventuele taal-of ontwikkelingsproblemen aangepakt.

Bij ons kinderdagverblijf wordt de sociale ontwikkeling bevorderd. Ze doen er andere ervaringen op dan thuis en leren met andere kinderen omgaan. Samen delen, samen spelen. Het is een goede basis voor je kind zijn sociale gedrag.

Kinderdagverblijf De Teigetjes! is leuk en goed voor je kind, de pedagogisch medewerksters zijn lief voor je kind, weten hoe de ontwikkeling van een kind verloopt, spelen met je kind en bieden voor alle leeftijden leuke activiteiten aan.

Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby’tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen!

Slide We zitten vol, maar vraag gerust een rondleiding aan RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide Vraag gerust een rondleiding aan RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Nieuw meubilair

We hebben in de reguliere groepen gezellige nieuwe meubels, hebben jullie ze al bewondert? [...]

[dc_social_wall id="7926"]